lørdag 18. september 2010

Motell


Å finne rimelig overnatting i Usa er stort sett ikke noe problem. I allefall ikke hvis man ser bort fra de største byene.

Første turen vi hadde til USA var det kun mannen min og meg som dro. Vi hadde kun bestilt den første natten siden vi skulle kjøre for å se forskjellige byer i California i tillegg til Las Vegas. Når vi skulle finne overnatting andre natten angret vi litt på dette. Det var dyrt å finne overnatting.

Det viste seg i allefall for oss at dersom man booket hotell på http://www.hotels.com/ kunne man spare mye.  Vi trengte fortsatt ikke planlegge så lenge i forveien, da bookingen like gjerne kunne bli gjort samme dag, men man måtte selvfølgelig ha tilgang til internett.

På rundturen i sørstatene i 2008 var vi tilsammen 5 voksne og 3 barn. Jeg hadde da lagt opp hele reiseruten på forhånd siden vi hadde mye å rekke på de to ukene rundturen varte. Vi besøkte byer som New Orleans, Memphis, Nashville og Atlanta.

Vi lå for det meste på moteller og har man ikke høye krav får man helt greie moteller veldig billig!
Vi brukte i hovedsak motel 8, studio6 og Days inn. Ingen luksus, men siden vi bare skulle ha en seng for natten funket det. Mange av de hadde også svømmebasseng som var en stor bonus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar