lørdag 18. september 2010

Feriehus

I 2008 leide vi feriehus i Orlando i to uker mens vi skulle gå i alle de parkene Orlando har å by på. Det å leie feriehus er absolutt å anbefale.

Det billigste alternativet jeg fant var å booke feriehus som var privateid. Vi sendte ute en generell forespørsel på http://www.orlandovillas.com/ og fikk mange tilbud. Vi valgte en bolig som var priset midt på treet og hvor eieren virket ok.

Vi var selvfølgelig veldig spente på hvordan dette ville være siden vi viste lite om dette. Vi ble positivt overrasket over boligen. Den svarte til alle forventningene og mere til

Det er mange fordeler med å ha egen bolig.
* En kan bestille så stort hus at alle har vært sitt rom.
* De fleste hus har svømmebasseng noe som er supert etter lange dager i parkene.
* En kan lage egen mat.
- og sikkert mange flere.

Også denne gangen har vi bestilt feriebolig gjennom http://www.orlandovillas.com/. Den boligen vi hadde sist var dessverre booket for deler av perioden så vi måtte starte på nytt og håper at denne gangen også blir vellykket.

Jeg kan varmt anbefale huset vi hadde sist, og ikke minst var eieren superryddig. Skulle noen ønske kontaktdetaljer så ta kontakt. Forhåpentligvis kan jeg etter sommeren 2011 anbefale huset vi skal ha denne gangen også. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar