lørdag 18. september 2010

Hvem skal man fly med?

Det kan være en lang og slitsom tur over dammen. Da vi dro til Orlando i 2008 var minstejenta kun 1 år og de to andre barna våre 8 og 10. Vi søkte på forskjellige søkemotorer som http://www.flybillig.no/, http://www.lavprisfly.no/, http://www.reisbillig.no/ og http://www.finn.no/. Jeg husker ikke hvor vi endte opp med å finne de billigste billettene, men vi endte opp med å fly med SAS via København og Washington nedover, og United/Lufthansa via Washington og Frankfurt hjem.

Det gikk helt fint med flyreisen, det enste vi syntes var litt kronglete var at man måtte bære kofferter gjennom immigration i Washington for så å sjekke de inn på nytt før flyet til Orlando.

Denne gangen har vi valgt å fly Lufthansa og har booket billetter direkte på http://www.lufthansa.no/. Vi slipper da mellomlanding i Usa noe som gjør at vi slipper å se bagasjen vår før vi er fremme i Orlando. Dette er selvfølgelig noe dyrere så det blir en vurderingssak.

De billigste billettene går først så jeg anbefaler å starte planleggingen tidlig. Vi bestilte denne gangen billetter 10 måneder i forveien og selv da var de billigste billettene borte. Spesielt viktig er dette når man drar i høysesong. Vi drar i sommerferien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar